RECENZIA: Zwei Mademoiselle MR13 Creme

Od 27. 1. 2020 Testujeme
batoh Zwei Mademoiselle MR13 Creme

Namiesto kabelky do mesta batoh? Ja som zvolila elegantný Zwei Mademoiselle MR13 Creme. Kabelka to nie je, ale…

Je to už viac než rok, čo som si kúpila batôžtek Mademoiselle MR13 od nemeckej značky Zwei. Dlho som po ňom pokukovala na predajni, až som sa rozhodla si ho nadeliť na Vianoce. Pretože veľa a rada striedam farby oblečenia, zvolila som variant Creme, ktorý je neutrálny. Avšak na výber je naozaj veľmi široká škála a rozhodnúť sa pre ten správny odtieň nie je častokrát jednoduché. A jak som už mnohokrát začula na našej predajni, niektoré dámy majú dokonca aj niekoľko batôžtekov v rôznych farbách, pretože sa im páči a len jeden proste nestačí.

PlusyMínusy
+ ani malý ani veľký- chlopňa sa môže vo vetre dvíhať
+ pohodlný na chrbte- popruhy padajú z ramien
+ veľa vrecúšok
+ hlavné vrecko na zips

Pre mademoiselle aj madame

Na začiatku tehotenstva som mala strach, aby ma nebolel chrbát. Zavrhla som teda nosenie kabelky na jednom ramene a rozhodla sa pre elegantný batôžtek. Vo výbere som nakoniec mala dva: Golla Orion M a Zwei Mademoiselle MR14. Po vyskúšaní nakoniec vyhral Zwei Mademoiselle MR13, ktorý sa lepšie prispôsobil, bol menší a s viacerými kapsičkami.

Od začiatku som s ním bola vcelku spokojná, ale s dlhším nosením som prišla na pár drobností, ktoré mu tak trošku uberajú na dokonalosti. Najprv sa prejavili ramenné popruhy. Na hladkej bunde sa mi občas zošuchával jeden popruh z ramena, väčšinou ale len, keď bol batôžtek poloprázdny a ľahučký. Pri naplnení už popruhy sedeli dobre. Druhá drobnosť sa ukázala na jar, keď začal fúkať silnejší vietor. Ten dokázal otvoriť hornú príklopku aj napriek všitým magnetkám. Našťastie je hlavné vrecko vybavené ešte zipsom, takže nehrozí strata vecí zvnútra.

Šikovná klasika navonok aj vnútri

Rozvrhnutie batôžka je z môjho pohľadu viac než dostačujúce. Jedno hlavné vrecko a dve vonkajšie sú uzatvárateľné zipsom. V kapsičke na chrbte som väčšinou nosila mobil a kľúče. Oboje bolo dobre poruke a pritom bezpečne uložené v nedobytnom vrecku. Predná kapsička potom slúžila na vreckovky a iné drobnosti.

Hlavný priestor batoha je rozčlenený prepážkou. Za ňu môžete vložiť tablet alebo malinký notebook. Ja som v tomto priestore nosila diár a peňaženku. Na vnútornej strane hlavnej komory sú dve malé otvorené kapsičky. Pôvodne boli možno zamýšľané ako vrecká na telefón, ale dnešné mobily sa s obalom do kapsičiek naozaj nemajú šancu zmestiť. Mne ale tento priestor slúžil na malú peňaženku Secrid a pár drobností, bez ktorých sa pri cestách nezaobídem. Do ostatného priestoru sa bez problémov vošla fľaša s pitím, desiata a tehotenské dosky 🙂

Výsledok

Celkovo ma batôžtek milo prekvapil. Čakala som, že koženka toho nemôže moc vydržať, ale teraz na nej vôbec nie je vidieť známky intenzívneho nosenia. Na chrbte má batoh vyšitú kvetinu ako pekný estetický detail a kvetinový motív nájdete aj na jemnej podšívke vnútri batoha. Farba sa pekne prispôsobila môjmu oblečenie, a povedala by som, že sa hodí skoro ku všetkému v mojom šatníku.

Po pôrode som bohužiaľ musela batôžtek na čas odložiť, pretože sa doň nevošli všetky moje a dcérine veci, musel teda byť nahradený niečím väčším. Sama ale tajne dúfam, že len dočasne, aby som sa k nemu mohla zase s chuťou zase vrátiť, akonáhle malá trochu vyrastie.

Páči sa vám batoh Zwei Mademoiselle MR13?

Ďalšie dámske batohy Zwei v mnohých farebných variantoch nájdete na e-shope:

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi!

Tiež sa vám môže páčiť

Žiadne komentáre

    Zanechať odpoveď