RECENZIA: Titan Power Pack Backpack Black

Od 17. 7. 2019 Testujeme
Recenzia Titan Power Pack Backpack

Ak zháňate kvalitne šitý batoh na notebook či tablet s veľkým množstvom najrôznejších vreciek, ktorý aj napriek veľkému náklad nebude na chrbte vyzerať ako neforemné vrece, je pre vás Titan Power Pack (doslova) zásahom do čierneho!

Titan power pack
VýhodyNevýhody
+ veľký objem s možnosťou navýšenia pomocou expandéru- plytké postranné vrecká
+ veľké množstvo vreciek
+ výklopné predné vrecko na dokumenty
+ vrecko na notebook a tablet
+ uzamykateľné zipsy
+ popruh pre umiestnenie na držadlo kufra
+ odnímateľný hrudný popruh
+ odolný materiál
+ trojročná záruka

I keď je značka Titan profík skôr na kufre, ani s batohmi nezostáva pozadu. Keď som hľadala batoh, ktorý možno bez problémov používať každý deň, voľba padla práve naň. A neľutujem to! Do práce, na nákup, ako príručná batožina na palubu lietadla, alebo dokonca ako parťák na výlet – zatiaľ nikdy nesklamal.

Malý a veľký zároveň

Čím ma Power Pack okamžite zaujal? Jednoznačne materiálom. Je naozaj kvalitne ušitý, švy sú pevné, všetko je presne tam, kde byť má. Na prvý pohľad vyzerá elegantne a na chrbte nepôsobí mohutne, hoci je ozaj priestranný. Logo Titan na prednom vrecku dodáva batohu luxusný nádych. A verte, luxusný nie je len zvonku!

Batoh so mnou väčšinou cestuje vlakom alebo chodí do práce. Na cestu vlakom doň bez problémov narvem časopisy, knižku, počítač s príslušenstvom aj desiatu. Pokiaľ ste milovníkom poriadku a organizovaní vecí, určite si ho obľúbite. Je vhodný aj na služobné cesty, kratšie výlety a šport.

V jednoduchosti je možno krása, ale v Titane je poriadok

Prvé miesto v rebríčku výhod má bez debaty priestrannosť a veľký počet vreciek. Menšou nevýhodou potom môže byť nekonečné hľadanie balzamu na pery alebo peňaženky. 😀 Celý priestor je rozdelený do niekoľkých vreciek, konkrétne troch hlavných, dvoch menších a dvoch postranných.

Zadné vrecko je úzke a rozdelené na dve časti. Prvé z nich je koncipované ako vrecko na notebook a to menšie na tablet so zapínaním na suchý zips. Druhá časť je vhodná napríklad na knižku, časopis alebo zložku, skrátka čokoľvek, čo nechcete po ceste „požuvať“.

Prostredné vrecko je najširšie a najpriestrannejšie. Bez problémov sa doň zmestí nákup alebo oblečenie na víkend. Jeho súčasťou je menšia kapsička na zips, kam väčšinou ukladám drobnosti, napríklad kozmetiku.

Tretie, najmenšie z hlavných vreciek, obsahuje organizér na písacie potreby, kapsičku na telefón, kapsičku na zips, menšie vrecká na doklady a karabínu na kľúče. Toto vrecko je vyklápacie, a tým pádom ľahko prístupné.

Dve najmenšie kapsičky sú vhodné napríklad na slnečné okuliare, vreckovky a ďalšie drobnosti, ktoré je fajn mať vždy poruke.

Aj majster tesár sa niekedy utne

Titan Power pack

Kameňom úrazu Power Packu sú nanešťastie obe postranné vrecká, ktoré väčšina z nás, vrátane mňa, používa na pitie. Pokiaľ aj vy fľašu nosíte radšej „mimo“ batoh, trochu vás sklamem. Vrecká sú ozaj plytké a hoci sa do každého zmestí aj dvojlitrovka, jedine pri menších fľašiach nedôjde k ich vypadnutiu pri prudších pohyboch.

V každom prípade je to ozaj jediná nevýhoda, ktorú batoh má, a preto mu ju veľmi rada odpustím. Vrecká jednoducho používam na drobnosti. 🙂

Výhody nad nevýhodami jasne prevažujú!

Titan Power pack

Komu by predsa len nestačil priestor vreciek, môže použiť expandér, ktorý okamžite zaistí až 7 litrov objemu naviac. A pokiaľ cestujete aj s kufrom, určite vás poteší možnosť upevnenia batoha na výsuvné držadlo.

Odľahčiť chrbtu môžete čiastočne aj pomocou hrudného popruhu, ktorý je odnímateľný.

Titan Power pack

Vďaka gumovým nožičkám na dne má batoh lepšiu stabilitu a disponuje taktiež mäkkým držadlom z umelej kože, ktoré drží tvar. Vďaka pohodlnému čalúneniu ma batoh na chrbte netlačí a hodnotím ho ako vhodný aj na dlhšie cestovanie.

Kvalitne spracované sú taktiež zipsy, ktoré majú dokonca aj prievlaky na visiace zámky. Túto výhodu som zatiaľ nevyužila, každopádne by som sa vsadila, že v kombinácii s „nepriestrelným“ materiálom bude batoh nedobytný!

A čo povedať na záver? Batoh Titan Power Pack odporučím všetkým, ktorí v batohu nosia omnoho viac, než len peňaženku, mobil, kľúče a pitie a očakávajú od neho, že sa o všetky zverené nevyhnutnosti spoľahlivo postará. Verím, že si ho zamilujete rovnako ako ja! 🙂

Autorkou recenzie je expertka zákazníckeho servisu Adéla Buchtová.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi!

Tiež sa vám môže páčiť

Žiadne komentáre

    Zanechať odpoveď