RECENZIA: March Gotthard Beauty Case

Od 22. 5. 2019 Testujeme
Recenzia March Gotthard Beauty Case

Môže byť Beauty Case len kufrom na kozmetiku, alebo aj praktickým pomocníkom na kratšie cesty? Ako sa kozmetický kufrík March pri cestovaní osvedčil, sa dozviete v našej recenzii.

March Gotthard Beauty Case

VýhodyNevýhody
+ vnútorný organizér a priehradka na zips- absencia popruhu cez rameno
+ odnímateľné zrkadielko- obmedzená farebná škála
+ popruh pre upevnenie na rúčku kufra
+ otvor na zámok na jazdcoch zipsu
+ päťročná záruka

Či si zaobstarať malý kozmetický kufrík, je ťažká otázka. Má svoje výhody aj nevýhody a je jasné, že sa bez neho pri cestovaní zaobídete. Niečo ma na ňom ale predsa len lákalo a bola som zvedavá, či dokáže cestovanie spríjemniť a uľahčiť. A tak mi neostalo nič iné, len si ho vyskúšať sama na sebe. Voľba padla na March Gotthard Beauty Case White, ktorý sa krásne hodí k môjmu palubnému kufru March Gotthard Cabin Size.

Kufor nielen na kozmetiku

kozmetický kufrík MarchMusím sa priznať, že nie som z tej skupiny žien, ktoré na dovolenku potrebujú celý obsah svojej kúpeľne. Kozmetický kufrík je pre mňa teda batožinou nielen na kozmetiku, ale aj na ďalšie veci. Najčastejšie kufrík využívam na krátke, väčšinou dvojdenné cesty alebo výtvarné kurzy.

Na dva dni som sa doň pohodlne zbalila – kefka, pasta, pár drobností, a dokonca aj oblečenie sa doň bez problémov zmestilo. Uterák, mydlo a ostatné veci sú väčšinou k dispozícii v hoteli, takže nie je nutné si ich so sebou brať.

Praktický zvonku aj zvnútra

Pretože svojich osobných vecí vozím na kurzy málo, ale pomôckami na tvorenie vždy zaplním celý veľký kufor, uvítala som gumičku na uchytenie na výsuvnú rúčku kufra, ktorou March Gotthard Beauty Case disponuje.

Vnútorné členenie kufríka je čisto účelové. Na jednej strane je priehradka uzatvárateľná na zips. Do nej si väčšinou dávam náhradné oblečenie – tričko, nočnú košeľu a nejakú spodnú bielizeň. Na deliacej priečke sú prišité dve priestranné vrecká s gumičkou a odnímateľné zrkadielko. Zrkadielko som väčšinou nechávala doma a do vreciek som radšej umiestnila cestovné papuče.

kozmetický kufrík March

Uprostred kufríka je prišité (asi 18 centimetrov veľké) vrecko so zipsom, vhodné na drobnú kozmetiku, líčidlá a iné maličkosti. V druhej polovici kufríka je rada piatich gumičkových pútok pre uchytenie kefky, pasty, malých krémov, kefy na vlasy a podobne. Poslednou úložnou vychytávkou je malé vrecko s gumičkou, zavesené z hornej hrany kufríka.

Vnútorný priestor je dosť veľký aj na cestovný fén alebo kulmu.

Designový doplnok aj praktická príručná batožina

kozmetický kufrík MarchPárkrát som kozmetický kufrík použila ako druhú príručnú batožinu na palubu lietadla. V tom prípade som doň uložila tablet a kozmetiku v malých baleniach, prípustných na palubu lietadla. Pri odbavení potom stačilo kufrík jednoducho otvoriť a nechať prejsť bezpečnostnou kontrolou.

Kufrík sa mi páči svojim čistým designom a praktickým vnútorným členením. Uchytenie na rúčku väčšieho kufra je šikovná vychytávka.

Čo by som ale tomuto modelu vytkla, je absencia popruhu na rameno. Pokiaľ kufrík nemáte navlečený na veľkom kufri, nemáte inú možnosť, než ho niesť v ruke za rúčku, ktoré je pomerne úzka a pre väčšiu ruku až nepohodlná (odskúšané na manželovi :-)).

Jazdce zipsu sú vybavené otvorom na zámok. Ja som však kufrík nikdy nemala potrebu zamykať. Zospodu kufríka sú malé nožičky na postavenie, aby bol stabilnejší a neodrel sa.

Čo teda povedať na záver? Kozmetickým kufríkom March Gotthard môžete efektne doladiť váš cestovateľský look, zároveň budete mať svoje drobnosti prehľadne usporiadané vďaka vnútornému členeniu kufríka. Vziať si len kufrík miesto kabelky však, bohužiaľ, nie je bez ramenného popruhu príliš pohodlné.

Tip: Mrknite tiež na ďalšie kozmetické kufríky v našom porovnaní.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi!

Tiež sa vám môže páčiť

Žiadne komentáre

    Zanechať odpoveď