RECENZIA: Titan Shooting Star 4w M

Od 26. 12. 2018 Testujeme
Recenzia Titan Shooting star

Veselé farby, odolný materiál a nastaviteľný objem – pokiaľ sú aj pre vás pri výbere ideálneho kufra tieto kritéria kľúčové, najskôr vám už Titan Shooting Star cinkol do nosa. Ako sa ale osvedčil v praxi?

Titan Shooting star

VýhodyNevýhody
+ expander- pomerne ľahko sa poškriabe
+ odolný materiál
+ 4 otočné kolieska
+ originálny design

Nie je nad to, keď si najskôr vyberiete krásnu dovolenku pri mori a potom, pár dní pred odjazdom, zistíte, že vlastne nemáte kufor, do ktorého by ste sa zbalili. Presne tak som riešila nákup svojho nového kufra ja. Chcela som niečo veselého a pekne farebného, z odolného materiálu a najlepšie s možnosťou rozšírenia objemu.

V predajni v Brne som si nechala poradiť a z modelov, ktoré sa ponúkali, sa mi najviac páčil Titan Shooting Star vo veľkosti M a v nádhernej tyrkysovo modrej farbe.

Luxusný zvonku…

Ako som už spomínala, kufor som kupovala na poslednú chvíľu, a tak nebol čas dôkladne prechádzať úplne všetky možnosti. Titan Shooting Star 4w M spĺňal moje požiadavky, a naviac sa mi aj páčil. Veľkostne som hľadala niečo vhodné na týždennú dovolenku. Myslela som si, že by mi objem 80 litrov mohol na týždeň pri mori stačiť, ale teraz viem, že by nebol na škodu ešte o niečo väčší. Je ale pravda, že sa nebalím zrovna minimalisticky.

Modrú mám veľmi rada, takže s farbou kufra som spokojná. Len som mala dať na rady v predajni a na kufor si kúpiť ešte textilný obal. Hneď po prvom lete kufor schytal pár škrabancov a bolo mi ho vcelku ľúto.

…praktický vnútri

Vnútri má kufor štandardnú výbavu, jednu stranu môžem zapnúť vďaka prepážke a druhá disponuje popruhmi pre fixáciu uložených vecí. Popruhy sa ale pýšia aj časťou s prepážkou, takže všetko drží tam, kde má. Na strede je prišité malé vrecko na drobnosti.

Oceňujem možnosť rozšírenia, a tým logicky aj zväčšenia objemu. Predsa len na konci dovolenky má človek viac vecí, a naviac už nie sú tak pekne poskladané, a tak sa priestor naviac hodí. Expander by som ale kľudne uvítala aj väčší.

Jazda bez prekážok

Recenzia Titan Shooting starDoposiaľ som bola zvyknutá na kufre s dvoma kolieskami, takže bol prechod na štyri kolieska veľmi príjemnou zmenou. Pripadá mi, že je kufor omnoho ľahšie ovládateľný a keď ho potrebujem potiahnuť na nerovnom chodníku, tak ho proste naklopím na dve kolieska a ten kúsok spolu hravo zvládneme.

Vysúvacia tyč pre manipuláciu má niekoľko úrovní zacvaknutia, takže aj pre osoby s menšou postavou, ako som ja, sú presuny s kufrom pohodlné. Špeciálny TSA zámok na kufri som si nechala nastaviť na predajni, aby som kód nemusela sama meniť. Zamykanie je ale jednoduché, zámok sa ovláda veľmi ľahko.

Čo teda povedať na záver? S kufrom Titan Shooting Star som spokojná, odpovedá mojim predstavám. Trochu ma mrzí to poškriabanie hneď po prvom lete, ale to je asi normálne. Nabudúce mu už zaobstarám štýlový obleček.

Nadšená som zo štyroch koliesok, bezproblémového chodu a z možnosti kufor zväčšiť. S kľudným svedomím vám ho môžem odporučiť.

Autorkou recenzie je pani Jana Doležalová. Ďakujeme!

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi!

Tiež sa vám môže páčiť

Žiadne komentáre

    Zanechať odpoveď