RECENZIA: Hedgren Handbag Radiance

Od 17. 7. 2018 Testujeme
Recenzia Hedgren Radiance

Akonáhle som ju prvýkrát uvidela, bolo to nad slnko jasné. My dve budeme kráčať cestou života spolu! To nie je začiatok nejakého sladkého románu, ale spomienka na okamih, kedy som sa zamilovala do praktickej kabelky Hedgren Handbag Radiance.

Hedgren Radiance

VýhodyNevýhody
+ univerzálna farba- umelá koža
+ elegantný vzhľad- kov zanecháva mierne zafarbenie
+ vodoodolný materiál
+ ľahká údržba
+ odopínací popruh

Na vzhľade (ne)záleží

Výber kabelky je pre ženu väčšinou otázka estetického cítenia a vkusu. Preto je vzhľad jedným z prvých kritérií, ktoré hodnotíme. Pri Hedgren Radiance sa mi páči práve jej jednoduchý a zároveň elegantný dizajn.

Hedgren RadianceJemná a svetlá látka môže vzbudzovať obavy z rýchleho zašpinenia, ale po troch mesiacoch každodenného nosenia na nej nie je prakticky nič poznať. A keď ju predsa len niečím ušpiníte, nečistota ide ľahko umyť vlhkou handričkou.

Keby som vám mala presne opísať farbu, akú kabelka má, povedala by som, aby ste sa na ňu pozreli sami. Má totiž úžasnú vlastnosť sa prispôsobiť rôznym odtieňom. Sama o sebe je taká sivo-béžová s jemným ružovo-fialovým tónom. Ja viem, práve som vymenovala skoro celé farebné spektrum, ale ona je naozaj veľa variabilná – závisí na okolitom svetle i farbách, ktoré práve odráža.

Kabelka je doplnená o lesklé strieborné prvky, ktoré jej dodávajú istý punc elegantnosti. Navyše je z vodoodolného materiálu, takže pri malom daždi nemusíte riešiť nevzhľadné fľaky alebo premočený obsah. Doplnky z umelej kože sú pekne začistené a samozrejme zladené do rovnakého odtieňa.

Malá ale šikovná

Hedgren RadianceI napriek svojim pomerne maličkým rozmerom (26 cm na šírku) je neskutočne priestranná. Bez problémov sa do nej vojde každodenná výbava v podobe peňaženky, diára, mobilu, kozmetických nevyhnutností, skladacej nákupnej tašky, vreckoviek, kľúčov a stále je v nej miesto na peňaženku a okuliare môjho muža. Raz som do nej napchala aj veľký pomaranč.

Ak chcete byť „za dámu“, je možné si odopnúť dlhý popruh, a mať tak len decentnú kabelku do ruky. Na bežné používanie je ale crossbody popruh ideálny. Samozrejmosťou je jeho nastaviteľná dĺžka.

Vreciek tak akurát

Hedgren RadianceZákladným úložiskom vyššie menovaného nákladu je samozrejme hlavné vrecko. Hoci by sa to mohlo z udávaných vonkajších rozmerov kabelky zdať (29 x 22 cm), dosky formátu A4 sa do nej naozaj nezmestia. Ale priestranná je dosť.

Aby mali uložené veci svoj poriadok, kabelke nechýbajú ani vnútorné kapsičky. Po rozopnutí objavíte jednu na zips, kam pohodlne dáte aj väčší smartfón, a na protiľahlej strane nájdete dve menšie vrecká na drobnosti. Z vonka kabelky je potom vrecko na zips.

Povestnú pehu na kráse jej ale dáva fakt, že kovové úchyty popruhu trochu špinia časti kabelky, s ktorými prichádza do styku. To je však snáď jediná výčitka, ktorá ma za celý čas nášho spolužitia napadla.

Kabelku Hedgren Radiance by som odporučila všetkým, ktorí majú radi eleganciu v praktickom prevedení. Čo napokon platí aj pre zvyšný sortiment, ktorý táto značka ponúka.

Páčil sa vám článok? Zdieľajte ho s priateľmi!

Tiež sa vám môže páčiť

Žiadne komentáre

    Zanechať odpoveď